Jaar 1

jaar_1_bit_academy.png

Jaar 1 is waar het allemaal begint. De eerste paar weken volg je lessen op het ROC waarna je via een selectie procedure bij de Bit Academy terecht komt. Op de Bit Academy starten we het jaar met een Deep Dive.

De Deep Dive is een intensieve periode waarin je via kleine opdrachten, samen met je mede-studenten, in korte tijd grote stappen maakt als programmeur. Je kan hier op je eigen tempo werken en je werkt samen met mede-studenten zodat jullie gezamenlijk beter worden. Na de Deep Dive start de Bitween.

In de Bitween ga je werken aan je eerste project! De focus ligt hier op het leren werken in een team. Denk aan feedback geven, code reviewen en meetings voeren met een klant. Na de Bitween volgt er nog een korte Deep Dive om je tech-skills nog iets bij te schaven en daarna begint de Base Camp.

In de Base Camp ga je een tof project bouwen voor een echte externe klant! Geen schoolopdracht dus, maar een echte klant met echte verwachtingen.

Jaar 2

jaar_2_bit_academy.png

Het tweede jaar start met een half jaar stage. Elke week kom je 1 dag terug naar de Bit Academy waarin we je tips en tricks leren waardoor je het nog beter kan doen op je stage.

Na de stage kom je weer terug op de Bit Academy. Het jaar is, net als in jaar 1, opgedeeld in verschillende periodes. Net als in jaar 1 hebben we intensieve/opdrachten periodes en project periodes.

Jaar 3

jaar_3_bit_academy.png

Jaar 3 is alweer je laatste jaar. Het eerste half jaar bevindt zich op de Bit Academy. Net als jaar 1 & 2 is dit jaar opgedeeld in verschillende periodes. Na het eerste half jaar ga je beginnen aan je afstudeerstage en daarna ben je afgestudeerd!