Looking for Bit?

 

Tech Talks

Studenten inspireren, activeren en motiveren, dat is het doel van de Tech Talks.

We willen onze studenten graag kennis laten maken met het bedrijfsleven en de prachtige uitdagingen die daar opgelost worden. Dit willen we doen door middel van tech talks: een sessie van 30 - 45 minuten waarin de studenten mee op reis worden genomen binnen een onderwerp.

Ik wil een Tech Talk geven!

Tech Talks image

FAQ

De tech talk begint om 10:00 zodat het binnen de reguliere schooltijd van de studenten valt. Daarnaast hebben de studenten op deze tijd het optimale concentratie niveau om kennis tot zich te nemen.

Ja zeker, graag zelfs! Dan krijgen de studenten alvast een positieve connectie met je organisatie. Het is echter niet de bedoeling dat de tech talk wordt gebruikt om het bedrijf actief te promoten / een product te verkopen. Als de sessie tof genoeg is, onthouden de studenten je vanzelf!

Een tech talk duurt tussen de 30 en 45 minuten. Korter is prima, langer niet. Dit heeft te maken met de concentratieboog van de studenten. Wij adviseren om maximaal 30 minuten te presenteren en 15 minuten te reserveren voor vragen / nabespreken.

Het niveau van de studenten is erg gevarieerd. Er zijn namelijk eerste, tweede en derde jaars studenten. De studenten hebben allemaal een basis kennis van programmeren. Desondanks is het beter om bij je tech talk de basis van een onderwerp ook te behandelen.

+- 40 studenten

Alles! Zolang het maar aansluit bij de studenten. Dat betekent dat niet alleen tech onderwerpen welkom zijn maar ook onderwerpen zoals communicatie, presenteren of bedrijfscultuur.

Nee, wij zijn een beginnende onderwijs instelling en kunnen u dit daarom helaas niet bieden. U heeft de kans om in een vroeg stadium uw merk kenbaar te maken bij gemotiveerde en getalenteerde studenten, wij gaan ervan uit dat dit genoeg voor u is.

We hebben een grote open ruimte waarin de studenten op een tribune zitten. Voorin de ruimte staat een grote tv waar je je laptop op aan kan sluiten.
Tech Talks 2 image