/jouw/locatie_

Bit Academy Amsterdam

Deze Bit Academy locatie bevind zich in het gebouw van The Next Web. Dit is dé startup campus van Amsterdam. Waar de vetste beginnende ondernemingen werken aan de nieuwste ontwikkelingen. De springplank voor jou om je ambitie als tech leider waar te maken.
Onze locatie in het gebouw van The Next Web West is een ideale omgeving voor studenten om te leren en te groeien in de tech-industrie. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we deel uitmaken van deze inspirerende gemeenschap van innovatieve en vooruitstrevende bedrijven.

Tech groeit, in de afgelopen jaren is het aantal IT banen flink gegroeid, en dat zet zich verder door (agconnect.nl). Wordt jij, net als wij, helemaal enthousiast van die nieuwe wereld? Schrijf je dan snel in.
Het is heel makkelijk om ons te bereiken. We staan open voor al je vragen en opmerkingen.

Adres

Wij bevinden ons in The Next Web.

Bit Academy
Koningin Wilhelminaplein 1
1062 HG Amsterdam

Mail

Vragen mag altijd. Je krijgt zo snel mogelijk bericht van ons terug!

info@bit-academy.nl

Telefoon

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

020 247 0347
Het is heel makkelijk om ons te bereiken. We staan open voor al je vragen en opmerkingen.

Leren door te doen

Snel afgeleid door saaie colleges of eindeloze instructies? Dat begrijpen we. Wij vinden het daarom belangrijk om te leren door te doen. Dat betekent dat je veel aan de slag gaat met het maken van praktische opdrachten, zodat je echt met de praktijk bezig bent.

Onze tech guru’s zijn er voor je als je even vastloopt, een vraag hebt of tips en tricks nodig hebt: dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jou het beste op weg helpen. Bij ons leer je altijd de nieuwste technieken die ook gebruikt worden in het bedrijfsleven.

Deel van onze learning community

Wanneer je een ICT-opleiding bij ons gaat volgen, kom je terecht in een online learning community. Deze community bestaat inmiddels al uit 3.000+ members, waaronder mede cursisten en coaches. Dit is dé plek om je vragen te stellen en te connecten met andere tech-liefhebbers.

En connecties binnen deze beroepsgroep zullen in een later stadium nog wel eens goed van pas kunnen komen. Je netwerk uitbreiden met andere tech-liefhebbers is dus heel nuttig.

We zijn super digitaal, maar bestaan ook in het echt

Purmerend

Spinnekop 2-3, 1444 GN Purmerend

Groningen

Melkweg 1, 9718 EP