Bit Academy Pro

Gegarandeerd een goede toekomst.

Onder begeleiding van coaches leer jij het maximale uit je carriere te halen. Dit doe je naast je werk, het opvoeden van je kinderen of waar dan ook.
7 dagen gratis proberen
daarna 250,- p.m.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
This is some text inside of a div block.
Onze studenten werken nu bij

Onze opleidingen

Web
Data
Pro

Front-end Developer

Altijd al de ambitie gehad om prachtige websites te bouwen, met mooie animaties? Dan is dit dé track waar jouw hart sneller van gaat kloppen, want als je hem hebt afgerond, dan kun je dat. En hoé! We brengen je de basisvaardigheden van een front end developer bij, zoals HTML, CSS en Javascript.
Duur: 6-12 maanden
Pro

Back-end Developer

Als Back-end Developer ben je verantwoordelijk het ontwikkelen van de software die op de server draait, zoals de componenten die zorgen voor het verwerken en opslaan van gegevens, en voor het afhandelen van verzoeken en antwoorden tussen de front-end en de server-side.
Duur: 6-12 maanden
Pro

Full Stack Developer

Niets zo frustrerend als een website die niet werkt. Aan jou zal dat niet liggen, als je straks de track Full Stack developer hebt gevolgd. In deze track leer je namelijk websites bouwen waar logica in zit. Aan de voorkant, maar zeker ook aan de achterkant.
Duur: 12-18 maanden
Pro

Data analist

Als Data Analist ben je verantwoordelijk voor het analyseren van data en het vertalen van deze inzichten naar informatie die nuttig is voor de business. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die zich willen specialiseren in het analyseren van grote hoeveelheden data en het toepassen van deze inzichten in de bedrijfsvoering.
Duur: 6-12 maanden
Pro

Data Engineer

Data is het nieuwe goud, en in deze track leer je hoe jij het kunt delven. En dat loont, want elke organisatie beschikt over waardevolle data, waar helaas nog veel te weinig mee wordt gedaan. Nadat je deze track hebt afgerond, weet jij daar verandering in te brengen.
Duur: 12-24 maanden
Pro

ChatGPT expert

Als ChatGPT-cursist leer je hoe je een bedrijf kunt ondersteunen met behulp van AI-tekstgeneratie. Door het begrijpen, aanpassen en implementeren van ChatGPT kun je straks bijdragen aan bijvoorbeeld klantenservice, contentcreatie en procesautomatisering.
Duur: 3-6 maanden
Je betaalt maandelijks voor Bit Academy Pro. Dat betekent dat je minder betaald voor je opleiding, als je sneller leert. Wel zo eerlijk.
Is het totaal bedrag lager dan je had verwacht?
Soms verbazen wij ons ook over de prijzen in de markt. Omdat ons doel uiteindelijk is om het onderwijs te hervormen, zijn we niet op zoek naar zo hoog mogelijke winstmarges. Verder houden we jouw investering onder controle door slim digitaal onderwijs aan te bieden en goed gebruik te maken van onze community.
Hoeveel wil je studeren per week?

2.000,-

2.500,-

3.250,-

Geschatte investering tot je als junior aan de slag kan
Gebaseerd op een een gemiddelde duur van 13 maanden en het maandelijkse bedrag van 250,-
Hoeveel wil je studeren per week?

1.000,-

1.600,-

2.100,-

Geschatte investering tot je als junior aan de slag kan
Gebaseerd op een een gemiddelde duur van 9 maanden en het maandelijkse bedrag van 250,-
Hoeveel wil je studeren per week?

1.750,-

2.250,-

3.000,-

Geschatte investering tot je als junior aan de slag kan
Gebaseerd op een een gemiddelde duur van 7 maanden en het maandelijkse bedrag van 250,-
Hoeveel wil je studeren per week?

3.750,-

4.500,-

6.000,-

Geschatte investering tot je als junior aan de slag kan
Gebaseerd op een een gemiddelde duur van 24 maanden en het maandelijkse bedrag van 250,-
Hoeveel wil je studeren per week?

500,-

750,-

1.000,-

Geschatte investering tot je als junior aan de slag kan
Gebaseerd op een een gemiddelde duur van 2 maanden en het maandelijkse bedrag van 250,-
Wil je graag nieuwe technische skills leren? Of je nu Web Developer, Data Engineer of Software Engineer wilt worden, bij ons ben je aan het juiste adres. Je krijgt toegang tot ons online leerplatform waarin je zelf bepaald waar en wanneer je leert.
Bepaal je eigen tempo
Zelf modules van jouw niveau kiezen
24/7 toegang tot coaches en de Bit community
Eerste 7 dagen gratis proberen
Na je opleiding boven modaal verdienen

Waarom Bit Academy Pro?

Leren door te doen

Snel afgeleid door saaie colleges of eindeloze instructies? Dat begrijpen we. Wij vinden het daarom belangrijk om te leren door te doen. Dat betekent dat je veel aan de slag gaat met het maken van praktische opdrachten, zodat je echt met de praktijk bezig bent. Bij de Data Engineering opleiding werk je met datasets uit het bedrijfsleven: dé manier om de vaardigheden echt onder de knie te krijgen.

Deel van onze learning community

Wanneer je een ICT-opleiding bij ons gaat volgen, kom je terecht in een online learning community. Deze community bestaat inmiddels al uit 3.000+ members, waaronder mede cursisten en coaches. Dit is dé plek om je vragen te stellen en te connecten met andere tech-liefhebbers.En connecties binnen deze beroepsgroep zullen in een later stadium nog wel eens goed van pas kunnen komen. Je netwerk uitbreiden met andere tech-liefhebbers is dus heel nuttig.

Begeleiding door experts

Jou opleiden tot een beginnende tech-professional doen wij met een team van ervaren experts. Onze tech guru’s zijn er voor je als je even vastloopt, een vraag hebt of tips en tricks nodig hebt: dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jou het beste op weg helpen. Bij ons leer je altijd de nieuwste technieken die ook gebruikt worden in het bedrijfsleven.

Leer de skills die werkgevers zoeken

Dit is hét snelst groeiende tech-beroep van het moment: (Junior) Data Engineers. De vraag hiernaar neemt al een flinke tijd toe en daarom is het een zeer relevant beroep. Wij leiden je op tot Junior Data Engineer. Met een certificaat op zak als bewijs van je kennis ben jij verzekerd van een toffe baan als je jezelf verder ontwikkelt in deze sector. Jij leert de skills waar werkgevers op zoek naar zijn.

Ruimte voor persoonlijke groei

Bit Academy vindt het belangrijk om persoonlijke groei te stimuleren. Dit doen wij door jou tijdens de gehele opleiding zo goed mogelijk te begeleiden. Wij streven ernaar om jou verder te laten ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Bit Academy is de beste ICT-opleiding in ons land om tech vaardigheden bij te brengen. Of je nu de vrijheid hebt om fulltime te leren of liever leert naast je huidige studie of baan: bij ons kun je terecht.

Volledig online

Lesstof volgen, gewoon vanaf je beeldscherm: hoe makkelijk is dat? Wij maken het mogelijk. Onze ICT-opleidingen zijn namelijk volledig online, wat betekent dat jij niet fysiek ergens op locatie aanwezig hoeft te zijn. Dit betekent dus ook dat je op ieder gewenst moment aan de slag kunt gaan met de materie.

Wat krijg je bij Bit Academy Pro?

Word beter in je werk of vind een nieuwe baan

Of het je eerste IT baan is of dat je jezelf upskillt, je opent een pad naar een volgende stap in je carriere.

Krijg een certificaat

Toon aan dat je nieuwe skills hebt ontwikkeld met ons diploma certificaat. Plaats het op LinkedIn (of aan je muur)

Leer samen met een community

Leer op je eigen tempo en kies je eigen pad, of sluit je aan bij een groepscursus

Wat onze gebruikers
zeggen

Bit Academy is de beste ICT-opleiding van Nederland. Wat ons verder uniek maakt? Wij zijn zelf programmeurs en hebben zelf de code geschreven die jou code leert schrijven.

Aan het eind van de rit moet jij klaar kunnen staan voor de wereld van nu én de toekomst. Geef jouw tech-carrière dus een kick-start met een van deze ICT-opleidingen van Bit Academy.

Jouw opleiding wordt leuker door onze unieke leerplatform

*Weergaves in dit schema zijn een visualisatie van de functionaliteiten, geen screenshots. Neem contact op voor een live demo.
Peer to peer reviews

Je krijgt constant feedback, van ons en van je peers

Folders and structure
HTML/CSS Beginner
Bootstrap
Universum

Volg je eigen pad en mix & match richtingen via het universum

Gamification

Verdien badges, behaal streaks en level up tijdens je studie

Excercises

Werk op je eigen tempo aan excercises waar je klaar voor bent

Folders, files and structure
Folders, files and structure
Coaching & community

Sta direct in contact met coaches, wanneer jij ze nodig hebt

Hey!
Hoe plaats ik een request?

Onze Pro beoordelingen

Je hoeft niet alles te geloven wat wij zeggen, hoor het ook eens van anderen die al een opleiding via Bit Academy hebben afgerond.

Na het afronden van Bit Academy heb ik direct een baan gevonden met impact. Duizend maal dank voor alle hulp en het geduld van de coaches!

Leo
Data Scientist

Ik was blij verrast door de persoonlijke begeleiding die ik kreeg tijdens mijn opleiding bij de Bit Academy. De docenten waren zeer behulpzaam en namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te helpen bij het begrijpen van complexe onderwerpen.

Chester
Data Scientist

Bit Academy gaf me de vaardigheden en kennis die ik nodig had om een carrière te beginnen in de techindustrie. Ik was onder de indruk van de kwaliteit van het onderwijs en de aandacht voor praktische ervaring.

Erin
Web Developer

De Data Engineer opleiding was uitdagend, maar zeer lonend. Ik voelde me uitgerust met de kennis en vaardigheden om direct aan de slag te gaan en nieuwe inzichten te ontdekken.

Lisanne
Data Engineer

De cursusmaterialen waren zeer goed samengesteld en gemakkelijk te begrijpen. Ik waardeerde ook de flexibiliteit van de lessen en de mogelijkheid om online te leren.

Emma
Web Developer

Ik had geen achtergrond in technologie voordat ik begon aan de Bit Academy, maar ik voelde me zeer welkom en ondersteund tijdens de cursus. De coaches en mede-bitters waren allemaal erg vriendelijk en ik heb veel geleerd.

David
Data Analist

Hoe werkt het precies?

Het is heel makkelijk om te starten. Binnen een paar minuten kan je aan de slag.

Wat is Bit Academy Pro?

Wij maken het beste tech onderwijs voor jou beschikbaar.

Bij Bit Academy staan de studenten centraal. Je volgt hier het beste tech-onderwijs en gaat in een rechte lijn direct op je doel af. Jouw skills zijn het allerbelangrijkst en wij helpen je om jouw persoonlijk te laten groeien. Met de kennis die je opdoet tijdens je STAP-budget opleiding bij Bit Academy ben je een échte aanwinst voor ieder tech-bedrijf. Maar ook voor een flink aantal commerciële bedrijven die op zoek zijn naar een Data Engineer of Web Developer.
STAP opleidingen zijn specifiek gericht op het ontwikkelen van skills waar je echt iets aan hebt in de arbeidsmarkt. Niet alleen kun je als techie even heerlijk upskillen, je laat ook zien hoe ambitieus en gretig je bent. Wij geven je de tools die je nodig hebt om een streepje voor te krijgen bij je toekomstige werkgever.

Wij doen alles rondom een actieve community van 3.000+ members

Als techie of toekomstige tech specialist ben je bij Bit Academy helemaal op je plek. Wij hebben de ervaring, kennis én de reputatie bij werkgevers in binnen- en buitenland. Zowel beginners als gevorderden kunnen rekenen op een flinke carrière boost met de STAP

opleidingen die wij te bieden hebben. Niet voor niets kozen meer dan 3.000+ tech specialisten voor een cursus of ICT-opleiding via Bit Academy. Naast die opleidingen kun je namelijk ook nog rekenen op ondersteuning bij het vinden van een job. Een job waarvoor jij meer dan geschikt zult zijn! Met meer dan 250 aangesloten werkgevers is er een voortdurende aandacht voor onze studenten en ex-studenten. Onze methodes zijn dan ook doordacht en beproefd!

Wij zijn dé kick-start voor tech-carrières

Bit Academy is dé spot voor het volgen van een STAP-budget opleiding, waarom? Wij hebben namelijk goed nagedacht over wat we doen en wie we zijn. Met ons leerplatform, “Jarvis”, wordt het volgen van een ICT-opleiding eenvoudig en overzichtelijk. De werklast wordt een werklust met een duidelijk en geordend platform.

Heb je al een baan, maar wil je jouw extra stappen zetten of je laten omscholen? Dan stelt ons flexibele leerpad jou in staat om naast fulltime ook parttime te leren. Overdag werken, ’s avonds leren. Wil je online leren? Met onze online classes bespaar je reistijd en kun je volledig focussen op de lesstof, zonder afleidingen.

Wij bieden persoonlijke begeleiding en coaches uit de praktijk.

Wanneer je even wat meer input nodig hebt en er niet meer uitkomt, kun je bij Bit Academy rekenen op On Demand coaching. Onze ervaren tech experts helpen je graag door met je mee te kijken, je vragen te beantwoorden en jou verder te helpen. We zorgen er natuurlijk ook voor dat je niet alleen de theoretische kant van het vak leert. Met gerichte praktijk oefeningen ontwikkel je jezelf op een hoog niveau en kun je jouw tech-skills nog beter aanscherpen.
Juist door deze hands-on methodes en de brede mogelijkheden biedt Bit Academy je door middel van een STAP-budget opleiding de tools om een techie te worden. Ons leersysteem is innovatief, maar óók beproefd en bewezen! Het bewijs hiervan is onze hoge succesratio, onze brede community met meer dan 2.500 mede-techies en natuurlijk het flinke aantal aangesloten bedrijven in diverse sectoren.
Gemiddelde maandsalaris is €4.033.
Groeiend vakgebied
Leuk, analytisch en uitdagend!
7 dagen gratis Daarna 250,- per maand. Geen betaalgegevens nodig, je zit nergens aan vast. Meer over PRO