/jouw/locatie_

Bit Academy Purmerend

In samenwerking met het ROC Horizon zijn wij een Bit Academy gestart in Purmerend, in de grootste game campus van Europa. Hier leer je programmeren naast bedrijven die werken in e-sports en waar influencers langskomen om livestreams te doen.
Het is heel makkelijk om ons te bereiken. We staan open voor al je vragen en opmerkingen.

Adres

Bit Academy
Spinnekop 2
1444 GN Purmerend

Mail

Vragen mag altijd. Je krijgt zo snel mogelijk bericht van ons terug!

info@bit-academy.nl

Telefoon

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

020 247 0347
Het is heel makkelijk om ons te bereiken. We staan open voor al je vragen en opmerkingen.

Leren door te doen

Snel afgeleid door saaie colleges of eindeloze instructies? Dat begrijpen we. Wij vinden het daarom belangrijk om te leren door te doen. Dat betekent dat je veel aan de slag gaat met het maken van praktische opdrachten, zodat je echt met de praktijk bezig bent.

Onze tech guru’s zijn er voor je als je even vastloopt, een vraag hebt of tips en tricks nodig hebt: dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jou het beste op weg helpen. Bij ons leer je altijd de nieuwste technieken die ook gebruikt worden in het bedrijfsleven.

Deel van onze learning community

Wanneer je een ICT-opleiding bij ons gaat volgen, kom je terecht in een online learning community. Deze community bestaat inmiddels al uit 3.000+ members, waaronder mede cursisten en coaches. Dit is dé plek om je vragen te stellen en te connecten met andere tech-liefhebbers.

En connecties binnen deze beroepsgroep zullen in een later stadium nog wel eens goed van pas kunnen komen. Je netwerk uitbreiden met andere tech-liefhebbers is dus heel nuttig.

We zijn super digitaal, maar bestaan ook in het echt

Groningen

Melkweg 1, 9718 EP Groningen
Locatie van Bit Academy in Amsterdam

Amsterdam

Koningin Wilhelminaplein 1, 1062 HG Amsterdam