Looking for Bit?

 

Manifest

Icon

Autonomie

Verantwoordelijk voor je eigen keuzes en je eigen ontwikkeling. Wij schetsen de kaders en jij mag zelf de invulling bepalen. Werk je bijvoorbeeld een project liever uit in C# dan PHP? Graag zelfs!

Icon

Learning by doing

Goed worden in programmeren? Dan moet je het heel veel doen! Bij ons ben je daarom de hele dag bezig met coderen. Alleen zo word je een programmeur.

Icon

Bedrijfsleven

Aansluiting bij het bedrijfslevens staat centraal, daarom hebben we coaches uit het werkveld en doen we echte projecten. Zo leer je de vaardigheden waarmee je direct een de slag kan.

Man sitting on a container using a laptop
Dots

Bit x Bit Academy

De Bit Academy is een onderdeel van Bit. Bit is een research en prototyping studio gerund door 50 jonge tech talenten. Bit's missie: to fast-forward the impact of emerging tech. Bit bouwt de toekomst met prototypes van hardware, software en AI. Dit doen ze voor een aantal toonaangevende bedrijven zoals ING, Heineken, Louwman en de NS.

Tussen Bit en de Bit Academy wordt intens samengewerkt. Bit is actief met de laatste technologie├źn en deze kennis gebruiken wij vervolgens bij de Bit Academy om de studenten te laten werken met cutting-edge technieken. Daarom is tech bij ons geen geschiedenisles, maar vooruitkijken naar de toekomst.

Kies je eigen pad

Binnen ons vakgebied zijn er veel specialisaties, en iedere programmeur heeft zijn of haar voorkeur. Verplicht technieken moeten leren waarvan je weet dat je er toch niets mee gaat doen is zonde van de tijd en energie. Bij ons kan je daarom je eigen pad kiezen en precies de onderwerpen kiezen die jij leuk vindt om te leren*.

Services

* = omdat je een MBO opleiding gaat volgen zijn vakken als Nederlands, Engels en Rekenen verplicht