_leer

ChatGPT

Wil je toch starten met een tech opleiding? Kijk dan op onze Pro pagina.
Duur
Eigen tempo & 60 uur aan lesstof
Gemiddelde kosten
2.250,-
Lesmethode
Eigen tempo & 80 uur aan lesstof
Studielast
3-5 uur per week
Ik word ChatGPT Expert
Wordt lid van Bit Academy PRO, en garandeer jouw toekomst als data analist!
7 dagen gratis Daarna 250,- per maand. Geen betaalgegevens nodig, je zit nergens aan vast. Meer over PRO

2.250,-

Onze geschatte investering tot je het certificaat hebt behaald
Hoe komen we daarbij?
De berekening is gebaseerd op de gemiddelde doorloptijd van 9 maanden tot het certificaat en een wekelijkse studielast van 20 uur.
Je betaalt maandelijks voor Bit Academy Pro. Dat betekent dat je kosten hoger uit kunnen vallen als je langer over de opleiding doet, maar ook lager wanneer je sneller leert of meer tijd investeerd. Zo hou jij alle controle, dat vinden we wel zo eerlijk.
Onze studenten werken nu bij
AI-tekstgeneratie, wil jij er echt alles over weten én hier later ook nog mee werken? Dat kan! Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres voor een ChatGPT-cursus. Of je nu al het een en ander weet van ChatGPT of helemaal bij de basis moet beginnen: bij Bit Academy zit je goed voor het ontwikkelen van jouw AI-vaardigheden.

Zo snel mogelijk starten? Schrijf je dan direct bij ons in, zodat je binnen no time kunt beginnen met de eerste module. Wil je eerst wat meer informatie hebben over wie wij zijn, de inhoud van de cursus en welke mogelijkheden je hebt als je bij ons leert? Lees dan gauw verder, wij brengen je op de hoogte.

Dit ga je leren

Onze ChatGPT-cursus bestaat uit meerdere modules. Zo zorgen wij ervoor dat je op de hoogte bent van de belangrijkste AI-tekstgeneratie vaardigheden die je nodig hebt in het bedrijfsleven als je deze richting op wilt.
1
Prompting Introduction
- Basic Prompts
- Parameter to Control LLM Response
- Standard Prompts
- Prompt Components
2
Prompt Engineering Tips

- Why Design Prompt
- Specific Instruction
- Avoid Impreciseness
- Say What to Do

3
Basic Prompting

- Summarization
- Extraction
- Question Answering
- Classification
- Conversation
- Code Generation
- Reasoning

4
Advanced Prompting

- Zero-Shot Prompting
- Few-Shot Prompting
- Limitations of Few-shot Prompting
- Chain-of-Thought Prompting
- Zero-Shot CoT
- Self-Consistency
- Generated Knowledge Prompting
- Automatic Prompt Engineer (APE)

5
Prompt Implementation

- Generating Data

6
ChatGPT Prompt Engineering

- ChatGPT Introduction
- Multi-turn Conversations
- Single-turn tasks

7
Adversarial Prompting

- Prompt Injection
- Prompt Leaking
- Prompt Jailbreaking

8
Prompt Reliability
9
Prompt Factuality
10
Biases

Je leert over deze technieken

Onderstaand de belangrijkste technieken voor optimaal gebruik van Chat GPT.

ChatGPT

Maak kennis met ChatGPT, een AI-tekstgenerator. Pas je skills toe bij tekstgeneratie, automatisering en personalisatie van gesprekken met behulp van ChatGPT.

Promptbook

Een promptbook is een uitgebreide gids die een diepgaande verkenning biedt van de opkomende technologie van chat GPT prompts. Het zorgt er voor dat je sneller kunt werken met Ai Tooling.

Markdown

Markdown is een lichte opmaaktaal waarmee je tekst kunt formatteren met behulp van eenvoudige symbolen en tekens. Het wordt vaak gebruikt voor documentatie, notities en online platformen zoals GitHub en Reddit.

Contextbeheer

Leer hoe je context en gespreksgeschiedenis effectief beheert om meer samenhangende en begrijpelijke antwoorden van ChatGPT te krijgen.

Tekstverwerking

Leer de basisprincipes van tekstverwerking, opschoning en voorbereiding om de beste resultaten uit ChatGPT te halen.

Personalisatie

Leer hoe je ChatGPT-aanpassingen maakt voor specifieke doelgroepen of toepassingen, zoals klantenservice, marketing of creatief schrijven.

Wat onze Academy leden zeggen

Oud Academy leden vertellen je graag hoe zij hun opleiding ervaren hebben. En wij delen graag hun ervaringen met jou...
Wil jij ChatGPT-expert worden en deelnemen aan onze ChatGPT-cursus, dan hoef je geen bepaald opleidingsniveau te hebben. MBO, HBO, WO: iedereen is bij ons welkom. Het opleidingsniveau bepaalt hierbij namelijk niet hoe goed iemand met AI-tekstgeneratie te werk kan gaan. De ene persoon kan hier meer moeite mee hebben dan de andere en daarom maken wij geen onderscheid in niveaus.

Klantenservice

Optimaliseer de communicatie met klanten door AI-gestuurde antwoorden en inzichten te genereren op basis van ChatGPT.

E-Commerce

Maak van je dataset je business intelligence, die zowel directe als indirecte waarde biedt.
Onze ChatGPT-cursus volgen om in de toekomst met ChatGPT te werken? Slimme keuze! Deze vaardigheid heeft diverse voordelen die goed zijn om te weten. Wij zetten het voor je op een rijtje.c
De beste skills voor de toekomst
De snelst groeiende tech-innovatie van het moment
Er is veel vraag naar AI-tekstgeneratie experts in verschillende beroepsgroepen
Een aantrekkelijk inkomen dankzij de groeiende populariteit van AI-toepassingen
Kans om door te groeien tot bijvoorbeeld AI-communicatiespecialist

Waarom Bit Academy Pro?

Leren door te doen

Snel afgeleid door saaie colleges of eindeloze instructies? Dat begrijpen we. Wij vinden het daarom belangrijk om te leren door te doen. Dat betekent dat je veel aan de slag gaat met het maken van praktische opdrachten, zodat je echt met de praktijk bezig bent. Bij de ChatGPT-cursus werk je met realistische conversatiescenario's: dé manier om de vaardigheden echt onder de knie te krijgen.

Deel van onze learning community

Wanneer je een ICT-opleiding bij ons gaat volgen, kom je terecht in een online learning community. Deze community bestaat inmiddels al uit 3.000+ members, waaronder mede cursisten en coaches. Dit is dé plek om je vragen te stellen en te connecten met andere tech-liefhebbers.
En connecties binnen deze beroepsgroep zullen in een later stadium nog wel eens goed van pas kunnen komen. Je netwerk uitbreiden met andere tech-liefhebbers is dus heel nuttig.

Begeleiding door experts

Jou opleiden tot een beginnende tech-professional doen wij met een team van ervaren experts. Onze tech guru’s zijn er voor je als je even vastloopt, een vraag hebt of tips en tricks nodig hebt: dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jou het beste op weg helpen. Bij ons leer je altijd de nieuwste technieken die ook gebruikt worden in het bedrijfsleven.

Leer de skills die werkgevers zoeken

Dit is een zeer relevante en gewilde vaardigheid in de technische sector: werken met ChatGPT. Jij leert de skills waar werkgevers naar op zoek zijn.

Ruimte voor persoonlijke groei

Bit Academy vindt het belangrijk om persoonlijke groei te stimuleren. Dit doen wij door jou tijdens de gehele opleiding zo goed mogelijk te begeleiden. Wij streven ernaar om jou verder te laten ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Bit Academy is de beste ICT-opleiding in ons land om tech vaardigheden bij te brengen. Of je nu de vrijheid hebt om fulltime te leren of liever leert naast je huidige studie of baan: bij ons kun je terecht.

Volledig online

Lesstof volgen, gewoon vanaf je beeldscherm: hoe makkelijk is dat? Wij maken het mogelijk. Onze ChatGPT-cursus is namelijk volledig online, wat betekent dat jij niet fysiek ergens op locatie aanwezig hoeft te zijn. Dit betekent dus ook dat je op ieder gewenst moment aan de slag kunt gaan met de materie.

Waarom deze ChatGPT-cursus?

ChatGPT-experts zijn gewild

Zoals AI-tekstgeneratie steeds populairder wordt, groeit de vraag naar experts op dit gebied.

AI-tekstgeneratie wordt steeds belangrijker

We kunnen er niet meer zonder: AI-tekstgeneratie. Ook in het bedrijfsleven wordt dit steeds belangrijker, waardoor het leidend zal worden binnen diverse beroepsgroepen. Als je aan de slag gaat met ChatGPT heb je dus een belangrijke, verantwoordelijke rol binnen een bedrijf.

Goede doorgroeimogelijkheden

Als ChatGPT-expert ben je nooit uitgeleerd. Van junior naar senior of doorleren voor AI-communicatiespecialist: je hebt mogelijkheden genoeg. Doorgroeien kan binnen dit vakgebied zeker!

Werken met realistische ChatGPT-toepassingen

Wij hanteren een praktijkgerichte aanpak, zodat je meteen een goed beeld hebt van hoe het werken met ChatGPT er in het bedrijfsleven uitziet.

Leer relevante vaardigheden

Bij ons leer je alleen wat écht nodig is om het maximale uit je carrière met ChatGPT te halen in de toekomst. Wij leren je de belangrijkste vaardigheden. Denk hierbij aan vaardigheden als het begrijpen van de AI-architectuur, het aanpassen van taalmodellen en het implementeren van ChatGPT in verschillende toepassingen.

Meteen aan de slag

Deze ChatGPT-cursus is geschikt voor jou als je graag meer wilt leren over AI-tekstgeneratie, maar niet zit te wachten op eindeloze instructies of tutorials. Bij ons ga je namelijk echt meteen aan de slag met praktische oefeningen. Dat is tenslotte wat je in de praktijk ook te wachten staat. Deze praktische oefeningen hebben te maken met het begrijpen, aanpassen en implementeren van ChatGPT in diverse toepassingen.

Veelgestelde vragen

En direct de antwoorden!
Wat zijn de toelatingseisen?

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet je voldoen aan een aantal eisen. Je moet bijvoorbeeld een Nederlands BSN hebben, ouder zijn dan 18 jaar en nog geen AOW ontvangen.

Welk opleidingsniveau heb ik nodig om te kunnen starten?

Wij classificeren het STAP traject niet als een bepaald opleidingsniveau, elk niveau is welkom. De ene persoon zal wat meer moeite hebben met de stof dan de andere persoon. Binnen programmeren is dit niet per se afhankelijk van je opleidingsniveau. Iemand kan MBO-niveau hebben en heel goed zijn in programmeren, of WO-niveau en er erg veel moeite mee hebben. Het voordeel van onze opleiding is dat je het op je eigen tempo kan doorlopen, en niet de lessen hoeft af te wachten tot je verder kan gaan.

Hoe lang ben ik met de Cursus bezig?

Dat hangt helemaal van jou af, want jij bepaalt het tempo. Als je dagelijks een flink aantal uren aan je opdrachten kunt besteden, zal het sneller gaan dan wanneer je het naast een drukke baan of studie doet. Ook je achtergrond zal bepalen hoe snel jij leert. Als je al een beetje tech savy bent zul je sneller vorderingen maken dan wanneer je een starter bent.

Hoe heb ik contact met de docenten en medecursisten?

Leren programmeren kan soms behoorlijk frustrerend zijn. Gelukkig doe je het bij ons niet alleen. Zit je even vast met een oefening? Dan kan je 24/7 terecht in de Bit community. Brainstorm met andere cursisten over mogelijke oplossingen, vraag hulp of maak gewoon een praatje. De gurus kijken actief mee, dus kom je er samen nog steeds niet uit, dan helpt de coach je verder.

Wordt deze opleiding ook in het Engels aangeboden?

Nee, de begeleiding en de exercises zijn volledig in het Nederlands. Een goede beheersing van de Engelse taal is echter wel vereist omdat veel van het studiemateriaal waarnaar verwezen wordt (YouTube, php documentatie) in het Engels is.

Ben je overtuigd en wil je deze cursus volgen? Leuk, wij zijn klaar om jou te helpen om een beginnende AI-tekstgeneratie-expert te worden. Meld je snel aan voor onze cursus als je interesse hebt, dan nemen wij jouw aanmelding zo snel mogelijk in behandeling om te kijken of je een goede match bent.
Gemiddelde maandsalaris is €4.305.
Groeiend vakgebied
Leuk, analytisch en uitdagend!
Krijg direct toegang tot de volledige Bit Academy opleiding, en garandeer jouw toekomst als data analist!
7 dagen gratis
Geen betaalgegevens nodig, je zit nergens aan vast. Daarna 250,- per maand.

ChatGPT

Direct beginnen met Pro
Starten