_junior

Front-End Developer

Wil je toch starten met een tech opleiding? Kijk dan op onze Pro pagina.
Duur
Eigen tempo
Gemiddelde kosten
2.250,-
Lesmethode
Eigen tempo & 280 uur aan lesstof
Studielast
12-16 uur per week
Ik word Front-end Developer
Wordt lid van Bit Academy PRO, en garandeer jouw toekomst als data analist!
7 dagen gratis Daarna 250,- per maand. Geen betaalgegevens nodig, je zit nergens aan vast. Meer over PRO

2.250,-

Onze geschatte investering tot je het certificaat hebt behaald
Hoe komen we daarbij?
De berekening is gebaseerd op de gemiddelde doorloptijd van 9 maanden tot het certificaat en een wekelijkse studielast van 20 uur.
Je betaalt maandelijks voor Bit Academy Pro. Dat betekent dat je kosten hoger uit kunnen vallen als je langer over de opleiding doet, maar ook lager wanneer je sneller leert of meer tijd investeerd. Zo hou jij alle controle, dat vinden we wel zo eerlijk.
Onze studenten werken nu bij
Tijdens deze opleiding leg je de basis voor een carrière als Front-end Developer. Je krijgt inzicht in de technologieën en technieken die worden gebruikt om de interface van websites en webapplicaties te maken. Ook doe je hands-on ervaring op met het bouwen van toffe projecten. Zo ben je straks goed voorbereid om als junior Front-end Developer aan de slag te gaan of verder te leren in de track Front-end Member.

Wil je zo snel mogelijk beginnen? Schrijf je dan meteen bij ons in. Wil je eerst meer weten over onze Web Developer opleiding, wie wij zijn en welke mogelijkheden je allemaal hebt? Lees dan snel verder, wij vertellen je hieronder alles wat je moet weten.

Dit ga je leren

Onze Front-end Web Developer opleiding is geschikt voor studenten die interesse hebben in het ontwikkelen van programma’s en websites. Om jou hier beter in te laten worden, maken wij gebruik van verschillende modules. Hoe onze Web Developer opleiding er ongeveer uitziet? Wij zetten het hieronder voor je op een rij.
1
HTML / CSS Beginner

- Wat is HTML?
- Wat zijn elementen en hoe gebruik ik deze?
- Hoe ga je om met titels, paragrafen en images?
- Hoe gebruik je lists en links?
- Hoe gebruik je tabellen, cellen en headers?
- Wat is CSS?
- Hoe style je je pagina?
- Wat is een selector?
- Welke display types zijn er?

2
HTML / CSS Advanced

- Wat is de box model?
- Hoe gebruik ik complexere selectors?
- Wat zijn flexboxes?
- Hoe creëer ik een responsive layout?
- Hoe positioneer je elementen op je webpagina?

3
JavaScript Beginner

- Wat is JavaScript?
- Hoe gebruik ik JavaScript?
- Wat is Node (JS)?
- Wat is een linter en hoe stel ik deze in?
- Wat zijn variabelen?
- Wat is string interpolatie?
- Wat is het verschil tussen 1 en "1"?
- Wat zijn condities?
- Wat zijn loops?
- Wat zijn functies en hoe voer je ze uit?
- Hoe gebruik je JavaScript op je webpagina?
- Hoe selecteer je HTML elementen met JavaScript?
- Hoe pas je elementen aan met behulp van JS?

4
JavaScipt Novice

- Wat zijn types in JavaScript?
- Wat is typecasting?
- Wat is scope en hoe beïnvloed dit je code?
- Wat is een object?
- Wat is nesting?
- Wat zijn events en wat zijn er allemaal voor soorten?
- Wat zijn promises?
- Hoe ga je om met data die niet direct beschikbaar is?
- Hoe kun je errors afvangen in je code?
- Wat is JavaScript Object Notation en hoe ga je hier mee om?
- Hoe haal je informatie van externe bestanden?
- Wat is een API en hoe haal ik hier data uit?
- Hoe kun je lokaal in de browser gegevens opslaan?

5
Bootstrap

- Wat is Bootstrap?
- Hoe importeer je Bootstrap?
- Wat zijn containers?
- Hoe maak je een layout in Bootstrap?
- Hoe style je een form?
- Hoe gebruik je Bootstrap componenten op je webpagina?

6
Recap HTML / CSS / JS

- Wat zijn modules?
- Hoe ga je om met file I/O en local storage?

7
Web Trainee eindproject

- Hoe kun je al je geleerde kennis samenvoegen in één project?
- Hoe bouw je je eigen webshop?

Je leert over deze technieken

Dit zijn de belangrijkste technieken voor een Front-end Web Developer.

HTML

HTML is de standaardtaal om webpagina's te bouwen. Het biedt een structuur voor de inhoud op een webpagina, waaronder tekst, afbeeldingen, video's en links.

JavaScript

JavaScript is een andere programmeertaal die veel wordt gebruikt voor de front-end. Je kunt er dynamische en interactieve webpagina's en webapplicaties mee maken.

CSS

Deze stylesheet-taal wordt gebruikt om het uiterlijk en de opmaak van een webpagina te beschrijven. Je hebt CSS nodig om de lay-out, de kleur, het lettertype en andere visuele elementen van een webpagina te regelen.

ES6

ES6 introduceerde veel nieuwe functies en verbeteringen in JavaScript. Deze functies maakten de taal beknopter, leesbaarder en gemakkelijker te gebruiken. Zo kun je dankzij de ES6-modules je code opdelen in herbruikbare en modulaire componenten.

Bootstrap

In het front-end framework Bootstrap zijn componenten uit HTML, CSS en JavaScript vooraf ontworpen en gebouwd. Zo kun je eenvoudig mooie en functionele websites en webapplicaties maken. Bootstrap heeft niet voor niets een enorme schare van gebruikers.

API's

Een API (Application Programming Interface) stelt ontwikkelaars in staat om functies of gegevens van een andere softwaretoepassing te gebruiken zonder de interne werking ervan te kennen. Het fungeert als een brug tussen software.

Wat onze academy leden zeggen

Oud Academy leden vertellen je graag hoe zij hun opleiding ervaren hebben. En wij delen graag hun ervaringen met jou...
Front-end developers zijn in talloze sectoren aan het werk. We noemen er een aantal, maar er zijn er nog veel meer.

Web Development

Creëer visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites die tegemoetkomen aan de behoeften van de gebruikers.

Education

Bouw mee aan e-learning platforms en educatieve websites en apps en creëer een aantrekkelijke en intuïtieve gebruikerservaring.
Onze Front-end Developer opleiding volgen om straks als Front-end Developer aan de slag te gaan? Slimme keuze! Deze opleiding heeft diverse voordelen die goed zijn om te weten. Wij zetten het voor je op een rij:
Er is veel werk te vinden in verschillende beroepsgroepen
Goed verdienen: een gemiddeld startsalaris van
€ 2.500
Samenwerken met aan creatieve projecten
Kans om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen

Waarom Bit Academy Pro?

Leren door te doen

Snel afgeleid door saaie colleges of eindeloze instructies? Dat begrijpen we. Daarom doen wij dat ook niet. Wij vinden het belangrijk dat jij leert door te doen. Dat betekent dat je vaak aan de slag gaat met praktische opdrachten, zodat je de vaardigheden echt onder de knie krijgt.

Deel van onze learning community

Wanneer je een ICT-opleiding bij ons gaat volgen, kom je meteen terecht in een online learning community. Deze community bestaat inmiddels al uit 3.000+ members, waaronder mede cursisten en coaches. Dit is dé plek om je vragen te stellen en te connecten met andere tech-liefhebbers. Deze connecties zullen je later nog wel eens goed van pas kunnen komen.

Begeleiding door experts

Jou opleiden doen wij met een team van ervaren programmeurs. Onze community coaches zijn er voor je als je even vastloopt, een vraag hebt of tips en tricks nodig hebt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jou het beste op weg helpen. Bij ons leer je altijd de nieuwste technieken, die ook worden gebruikt  in het bedrijfsleven.

Leer de skills die werkgevers zoeken

Programmeurs zijn supergewild. De vraag naar Front-end Developers neemt al een flinke tijd toe, dus wie zich in deze richting specialiseert heeft volop carrièremogelijkheden. Jij leert precies de skills waar werkgevers nu hard naar op zoek zijn.

Ruimte voor persoonlijke groei

Bit Academy vindt het belangrijk persoonlijke groei te stimuleren. Dit doen wij door jou gedurende de gehele opleiding zo goed mogelijk te begeleiden. Wij streven ernaar om jouw professionele skills verder te laten ontwikkelen en je nieuwe, toekomstbestendige vaardigheden aan te leren. Dit maakt van Bit Academy de beste ICT-opleiding in ons land om tech-vaardigheden te ontwikkelen. Of je nu de vrijheid hebt om fulltime te leren of liever leert naast je huidige studie of baan: bij ons kun je terecht.

Volledig online

Lesstof volgen, gewoon vanaf je beeldscherm: hoe makkelijk is dat? Wij maken het mogelijk. Onze ICT-opleidingen zijn namelijk volledig online, wat betekent dat jij niet fysiek op een locatie aanwezig hoeft te zijn. Je kunt dus op elk gewenst moment aan de slag gaan met de materie.

Waarom deze Front-end Web Developer course?

Front-end Developers zijn gewild

Er zijn onwijs veel vacatures voor Front-end Developers.

Tech skills zijn een must

Wil je werken in de tech-industrie, dan is het belangrijk om over de juiste tech skills te beschikken. Tech vaardigheden zijn in veel beroepsgroepen een vereiste: van marketing tot finance!

Veel doorgroeimogelijkheden

Nadat je de Front-end Developer opleiding op junior niveau hebt afgerond kun je door met de Front-end course op medior niveau. Ook in je baan als Front-end Developer is het mogelijk voortdurend door te groeien. Als Front-end Developer ben je nooit uitgeleerd.

Relevante skills leren

Wij leren je wat écht nodig is als web developer. Denk hierbij aan programmeertalen als HTML, CSS en Javascript.

Meteen aan de slag

Een groot voordeel van deze opleiding is dat je meteen aan de slag gaat. Je hoeft bij ons geen urenlange saaie tutorials te verwachten, je gaat voornamelijk veel praktische oefeningen uitvoeren. Dat is tenslotte hoe je dit het beste onder de knie krijgt.

Veelgestelde vragen

En direct de antwoorden!
Wat zijn de toelatingseisen?

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet je voldoen aan een aantal eisen. Je moet bijvoorbeeld een Nederlands BSN hebben, ouder zijn dan 18 jaar en nog geen AOW ontvangen.

Welk opleidingsniveau heb ik nodig om te kunnen starten?

Wij classificeren het STAP traject niet als een bepaald opleidingsniveau, elk niveau is welkom. De ene persoon zal wat meer moeite hebben met de stof dan de andere persoon. Binnen programmeren is dit niet per se afhankelijk van je opleidingsniveau. Iemand kan MBO-niveau hebben en heel goed zijn in programmeren, of WO-niveau en er erg veel moeite mee hebben. Het voordeel van onze opleiding is dat je het op je eigen tempo kan doorlopen, en niet de lessen hoeft af te wachten tot je verder kan gaan.

Hoe lang ben ik met de opleiding bezig?

Dat hangt helemaal van jou af, want jij bepaalt het tempo. Als je dagelijks een flink aantal uren aan je opdrachten kunt besteden, zal het sneller gaan dan wanneer je het naast een drukke baan of studie doet. Ook je achtergrond zal bepalen hoe snel jij leert. Als je al een beetje tech savy bent zul je sneller vorderingen maken dan wanneer je een starter bent.

Hoe heb ik contact met de docenten en medecursisten?

Leren programmeren kan soms behoorlijk frustrerend zijn. Gelukkig doe je het bij ons niet alleen. Zit je even vast met een oefening? Dan kan je 24/7 terecht in de Bit community. Brainstorm met andere cursisten over mogelijke oplossingen, vraag hulp of maak gewoon een praatje. De gurus kijken actief mee, dus kom je er samen nog steeds niet uit, dan helpt de coach je verder.

Wordt deze opleiding ook in het Engels aangeboden?

Nee, de begeleiding en de exercises zijn volledig in het Nederlands. Een goede beheersing van de Engelse taal is echter wel vereist omdat veel van het studiemateriaal waarnaar verwezen wordt (YouTube, php documentatie) in het Engels is.

Denk je na het lezen van deze informatie over onze Web Developer opleiding: dit wil ik! Wacht dan niet langer en schrijf je in voor onze opleiding.
Gemiddelde maandsalaris is €3.705
Groeiend vakgebied
Leuk, analytisch en uitdagend!
Krijg direct toegang tot de volledige Bit Academy opleiding, en garandeer jouw toekomst als data analist!
7 dagen gratis
Geen betaalgegevens nodig, je zit nergens aan vast. Daarna 250,- per maand.

Front-end Developer

Direct beginnen met Pro
Starten