_junior

Full Stack
Web Developer

Wil je toch starten met een tech opleiding? Kijk dan op onze Pro pagina.
Duur
Eigen tempo & 280 uur aan lesstof
Gemiddelde kosten
2.250,-
Lesmethode
Eigen tempo & 280 uur aan lesstof
Studielast
20 uur per week
Ik word Full Stack Web Developer
Wordt lid van Bit Academy PRO, en garandeer jouw toekomst als data analist!
7 dagen gratis Daarna 250,- per maand. Geen betaalgegevens nodig, je zit nergens aan vast. Meer over PRO

2.250,-

Onze geschatte investering tot je het certificaat hebt behaald
Hoe komen we daarbij?
De berekening is gebaseerd op de gemiddelde doorloptijd van 9 maanden tot het certificaat en een wekelijkse studielast van 20 uur.
Je betaalt maandelijks voor Bit Academy Pro. Dat betekent dat je kosten hoger uit kunnen vallen als je langer over de opleiding doet, maar ook lager wanneer je sneller leert of meer tijd investeerd. Zo hou jij alle controle, dat vinden we wel zo eerlijk.
Onze studenten werken nu bij
Vind jij de technische kant van websites en applicaties interessant en wil je hier graag meer over leren? Dan is de Full Stack Web Developer opleiding van Bit Academy iets voor jou. Bij deze ICT-opleiding ben je bezig met het ontwikkelen van programma’s, websites en onderdelen hiervan.

Wil je zo snel mogelijk beginnen? Schrijf je dan meteen bij ons in. Wil je eerst meer weten over onze Web Developer opleiding, wie wij zijn en welke mogelijkheden je allemaal hebt? Lees dan snel verder, wij vertellen je hieronder alles wat je moet weten.

Dit ga je leren

Onze Full Stack Web Developer opleiding is geschikt voor studenten die interesse hebben in het ontwikkelen van programma’s en websites. Om jou hier beter in te laten worden, maken wij gebruik van verschillende modules. Hoe onze Web Developer opleiding er ongeveer uitziet? Wij zetten het hieronder voor je op een rij.
1
Development Start & Commandline

- Leer Jarvis gebruiken
- Installeer je programmeer tools, zoals Visual Studio
- Leer hoe de commandline werkt
- Leer meteen Git gebruiken

2
Git Beginner

- Wat is Git?
- Leer Syntax gebruiken
- Leer hoe je Git kan gebruiken om samen te werken

3
HTML & CSS Beginner

- Wat is de HTML pagina structuur?
- Leer over semantische elementen
- CSS files linken, leer over CSS regels, hoe maak je een kleurige website?
- Maak forms, zodat je input kan geven aan je website

4
HTML & CSS Advanced

- Wat is box model theorie?
- CSS Diner, zodat je kan oefenen met selectors
- Je gaat Jarvis nabouwen!

5
IT Fundamentals

- Wat zijn basisconcepten uit de IT?
- Wat is assembly?

6
Bootstrap

- Bootstrap intro
- Bootstrap Layouts
- Bootstrap components
- Bootstrap - projecten, bring it all together

7
Javascript Beginner / Novice

- Beginnen met Javascript
- Javascript basics
- Arrays & Loops met javascript
- Functions, Objects en HTML Elements intro
- Types, Loops & Arrays verdieping
- Events met Javascript, Errors, Try & Catch
- Functions, Dom Manipulation, API Calls, Classes met OOP
- Hoe schrijf je documentatie?

8
PHP Beginner / Novice

- Een rekenmachine bouwen waarin de verschillende operatoren aan bod komen en de foutieve invoer wordt afgevangen.
- Instellen van een linter om linter issues te detecteren en automatisch te verbeteren.
- Input binnenhalen om te gebruiken binnenin je script.
- Script uitvoeren om het wisselgeld te berekenen.
- Herschrijven / refactoren van je code om deze in meer scenario’s een goed resultaat bieden.

9
PHP Web

- Webapplicatie die het wisselgeld in afbeeldingen teruggeeft.- Informatie uit formulieren elders in je applicatie gebruiken.

Je leert over deze technieken

Dit zijn de belangrijkste technieken voor een Full Stack Web Developer.

PHP & Laravel

PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) is een server-side scriptingtaal die wordt gebruikt om webapplicaties te maken. Laravel is een open-source PHP-framework dat wordt gebruikt om webapplicaties te ontwikkelen.

Databases

Maak kennis met het opzetten, inrichten en maken van Databases. Leer query's schrijven, opbouwen en structureren én haal gegevens op uit verschillende Databases.

Javascript

JavaScript is een programmeertaal die wordt gebruikt om interactie en animatie te creëren op webpagina's. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met HTML en CSS om webapplicaties te maken.

Git

Git is een versiebeheersysteem dat wordt gebruikt om wijzigingen in bestanden te volgen en om samenwerking aan deze bestanden tussen meerdere mensen te coördineren.

HTML & CSS

HTML is een opmaaktaal die wordt gebruikt om de structuur en inhoud van webpagina's te definiëren. CSS is een opmaaktaal die wordt gebruikt om de stijl van webpagina's te definiëren

Terminal

Terminal is een programma op een computer waarmee gebruikers opdrachten kunnen uitvoeren en toegang kunnen krijgen tot het besturingssysteem van de computer. Terminal wordt ook wel een command-line interface (CLI) genoemd.

Wat onze academy leden zeggen

Oud Academy leden vertellen je graag hoe zij hun opleiding ervaren hebben. En wij delen graag hun ervaringen met jou...
Wil jij Web Developer worden en deel nemen aan onze Web Developer opleiding, dan hoef je geen bepaald opleidingsniveau te hebben. MBO, HBO, WO: iedereen is bij ons welkom. Het opleidingsniveau bepaalt hierbij namelijk niet hoe goed iemand met data te werk kan gaan. De ene persoon kan hier meer moeite mee hebben dan de andere en daarom maken wij geen onderscheid in niveaus.

Gaming

Zorg ervoor dat je de Nederlandse gaming industrie een echte boost krijgt.

Publishing

Bouw mee aan de volgende generatie mediatools en zorg voor naadloze integraties.
Wil je deze ICT-opleiding volgen met het doel om straks als Web Developer aan de slag te gaan bij een mooi bedrijf? Dan is het goed om te weten wat de voordelen van zo’n baan zijn. Wij sommen het voor je op.
Er is veel werk te vinden in verschillende beroepsgroepen
Goed verdienen: een gemiddeld startsalaris van
€ 2.500
Iedere werkdag is weer anders, veel afwisseling
Kans om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen

Waarom Bit Academy Pro?

Leren door te doen

Leren door te doen, dat vinden wij belangrijk. Dat betekent dat je bij ons geen eindeloze instructies hoeft te lezen of saaie colleges hoeft uit te zitten, maar dat je door middel van praktijkopdrachten de vaardigheden beter onder de knie krijgt. Zo leer je tenslotte het snelst!

Deel van onze learning community

Kies je voor een Web Developer opleiding bij Bit Academy? Dan maak je samen met je medecursisten en coaches deel uit van onze online learning community. Deze community bestaat inmiddels al uit 3.000+ members. Dankzij deze community, connect je met andere tech-liefhebbers.Als je vastloopt of andere vragen hebt, kun je deze in de community stellen. Ook is het een hele effectieve manier om jouw netwerk uit te breiden. De mensen die je leert kennen in deze community kunnen je misschien in je verdere loopbaan nog wel eens op weg helpen.

Begeleiding door experts

Reken bij ons op begeleiding van experts, maar liefst zeven dagen per week. Onze guru’s uit de tech-wereld staan iedere dag van de week voor je klaar om jou op weg te helpen en te begeleiden. Zo ben je er zeker van dat je altijd de nieuwste technieken leert en niet voor een langere tijd vastloopt bij een bepaald onderdeel.Onze experts hebben allemaal ervaring uit het werkveld en weten daarom als geen ander wat nodig is om een te gekke baan in deze industrie te vinden.

Leer de skills die werkgevers zoeken

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het leren van de skills die werkgevers zoeken. Wij leren je echt alles wat je nodig hebt in dit vakgebied. De vraag naar Web Developers wordt groter en groter, waardoor jij klaar moet zijn voor het echte werk.Je leert de nieuwste technieken en kunt na de opleiding direct aan de slag bij een tof bedrijf. Wij hebben een groot netwerk aan zeer goede werkgevers. Enkele voorbeelden? Denk aan werkgevers als: Heineken, Booking.com, Google, Facebook, Spotify en Duolingo.

Ruimte voor persoonlijke groei

Met een team dat bestaat uit ervaren experts, stimuleren wij persoonlijke groei. Wij doen er alles aan om jou tijdens de opleiding zo goed mogelijk te begeleiden, zodat je jezelf echt verder kunt ontwikkelen en jezelf nieuwe vaardigheden kunt aanleren.

Volledig online

Onze ICT-opleiding is zeer toegankelijk. Hij is namelijk volledig online, waardoor jij niet fysiek op locatie aanwezig hoeft te zijn om aan de slag te gaan met de materie. Leren kan waar je maar wilt, zolang je maar een goede internetverbinding en laptop of computer tot je beschikking hebt.

Waarom deze Full Stack Web Developer course?

Web Developers zijn gewild

Er is veel vraag naar developers, een van de meest gevraagde functies op dit moment.

Tech skills zijn een must

Wil je werken in de tech-industrie, dan is het belangrijk om over de juiste tech skills te beschikken.Tech vaardigheden zijn in veel beroepsgroepen een vereiste: van marketing tot finance!

Veel doorgroeimogelijkheden

Vanuit de rol van Web Developer is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Als web developer ben je haast nooit uitgeleerd.

Relevante skills leren

Wij leren je wat écht nodig is als web developer. Denk hierbij aan programmeertalen als PHP, HTML, CSS, Javascript en Git.

Meteen aan de slag

Een groot voordeel van deze web course, is het feit dat je meteen aan de slag gaat. Je hoeft dus geen urenlange saaie tutorials te verwachten, je gaat voornamelijk veel praktische oefeningen uitvoeren. Dat is tenslotte hoe je dit het beste onder de knie krijgt. Met behulp van praktische oefeningen leer jij strakke websites en applicaties bouwen.

Veelgestelde vragen

En direct de antwoorden!
Wat zijn de toelatingseisen?

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet je voldoen aan een aantal eisen. Je moet bijvoorbeeld een Nederlands BSN hebben, ouder zijn dan 18 jaar en nog geen AOW ontvangen.

Welk opleidingsniveau heb ik nodig om te kunnen starten?

Wij classificeren het STAP traject niet als een bepaald opleidingsniveau, elk niveau is welkom. De ene persoon zal wat meer moeite hebben met de stof dan de andere persoon. Binnen programmeren is dit niet per se afhankelijk van je opleidingsniveau. Iemand kan MBO-niveau hebben en heel goed zijn in programmeren, of WO-niveau en er erg veel moeite mee hebben. Het voordeel van onze opleiding is dat je het op je eigen tempo kan doorlopen, en niet de lessen hoeft af te wachten tot je verder kan gaan.

Hoe lang ben ik met de opleiding bezig?

Dat hangt helemaal van jou af, want jij bepaalt het tempo. Als je dagelijks een flink aantal uren aan je opdrachten kunt besteden, zal het sneller gaan dan wanneer je het naast een drukke baan of studie doet. Ook je achtergrond zal bepalen hoe snel jij leert. Als je al een beetje tech savy bent zul je sneller vorderingen maken dan wanneer je een starter bent.

Hoe heb ik contact met de docenten en medecursisten?

Leren programmeren kan soms behoorlijk frustrerend zijn. Gelukkig doe je het bij ons niet alleen. Zit je even vast met een oefening? Dan kan je 24/7 terecht in de Bit community. Brainstorm met andere cursisten over mogelijke oplossingen, vraag hulp of maak gewoon een praatje. De gurus kijken actief mee, dus kom je er samen nog steeds niet uit, dan helpt de coach je verder.

Wordt deze opleiding ook in het Engels aangeboden?

Nee, de begeleiding en de exercises zijn volledig in het Nederlands. Een goede beheersing van de Engelse taal is echter wel vereist omdat veel van het studiemateriaal waarnaar verwezen wordt (YouTube, php documentatie) in het Engels is.

Denk je na het lezen van deze informatie over onze Web Developer opleiding: dit wil ik! Wacht dan niet langer en schrijf je in voor onze opleiding.
Gemiddelde maandsalaris is €3.890
Groeiend vakgebied
Leuk, analytisch en uitdagend!
Krijg direct toegang tot de volledige Bit Academy opleiding, en garandeer jouw toekomst als data analist!
7 dagen gratis
Geen betaalgegevens nodig, je zit nergens aan vast. Daarna 250,- per maand.

Full Stack Web Developer

Direct beginnen met Pro
Starten