_voor:scholen

Gepersonaliseerd en flexibel onderwijs

Wij stellen studenten in staat om in hun eigen tempo te leren, docenten kunnen moeiteloos de voortgang bij houden, en een dynamische en boeiende leeromgeving creëren.
Onze studenten werken nu bij

+50%

Minder schoolverlaters

9,4

Beoordeeld door kritische studenten

5000+

Studenten die leren met ons

Help studenten verder door onze unieke tooling

*Weergaves in dit schema zijn een visualisatie van de functionaliteiten, geen screenshots. Neem contact op voor een live demo.
Peer to peer reviews

Je krijgt constant feedback, van ons en van je peers

Folders and structure
HTML/CSS Beginner
Bootstrap
Universum

Bouw je eigen universum en laat studenten hun eigen leerpad ontdekken

Slimme inzichten

Altijd inzicht in de voortgang en behoeftes van studenten

👍 Streak behaald
🚨 Weinig reviews
Lesmateriaal

Gebruik kant en klaar lesmateriaal, afkomstig van de publieke sector

Bit Academy
Development start
Beginner
2706
ROC amsterdam
Connected Databases
Intermediate
2706
Binnenkort beschikbaar
Laat je eigen branding terugkomen
Persoonlijke planning per student
Meertalig onderwijs

De impact die Bit Academy maakt

Flexibel onderwijs

Echte verandering, echte resultaten. Bij Bit Academy beloven we niet alleen verbeteringen - we leveren ze. Onderwijsinstellingen die ons LMS gebruiken, melden zeer positieve resultaten die de effectiviteit van ons platform bevestigen. Minder studenten verlaten hun school voortijdig, wat resulteert in een aanzienlijke afname van de uitvalpercentages. Het niveau van studentenbetrokkenheid is aanzienlijk gestegen, wat een interactievere en levendigere leeromgeving bevordert. Het belangrijkste is dat de leerresultaten merkbaar zijn verbeterd, wat wijst op een hogere realisatie van onderwijsdoelen. Het bewijs is duidelijk: Onze unieke tooling herdefinieert niet alleen het leren; het verandert de koers van studentensucces. Ervaar zelf de transformerende impact van ons platform - vraag vandaag nog een demo aan.

Gepersonaliseerd leren

Elke student is uniek, dus waarom zou hun onderwijs dat niet zijn? Met Bit Academy is leren afgestemd op de individuele behoeften van elke student. Ervaar ongeëvenaarde flexibiliteit en laat studenten het roer overnemen van hun leerreis. Met ons systeem kunnen studenten leren in hun eigen tempo en precies datgene bestuderen wat ze willen leren binnen de kaders van de cursus. Ontdek de kracht van gepersonaliseerd leren met onze unieke tooling.

Minder uitval

Een docent speelt een cruciale rol in het leerproces, en bij Bit Academy zorgen we ervoor dat deze rol wordt versterkt. Ons platform stelt docenten in staat om de voortgang van de studenten nauwgezet te volgen. Ze kunnen eenvoudig zien hoe studenten vorderen in de cursus en kunnen ingrijpen of hulp bieden precies op het moment dat een student dat het meest nodig heeft. Het is niet langer een gok om te weten wanneer een student hulp nodig heeft; met de real-time monitoring en feedback tools, zijn docenten altijd op de hoogte en klaar om hun leerlingen te begeleiden. Dat is de kracht van docenten aan het roer.

Meer eigenaarschap

In de wereld van vandaag is onderwijs geen one-size-fits-all ervaring meer. Met ons platform is leren volledig aanpasbaar, en kan het plaatsvinden op het tempo dat het beste bij de leerling past, waar en wanneer dan ook. Of het nu gaat om vroeg in de ochtend studeren of een les volgen tijdens de lunchpauze, ons platform biedt de mogelijkheid om te leren op een manier die past bij de levensstijl van de student. Vergeet de beperkingen van traditionele schooluren en geniet van de vrijheid om te leren op jouw eigen voorwaarden. Dat is het voordeel van flexibel onderwijs.

Wat onze gebruikers
zeggen

Elke student is uniek. Dus waarom zou hun onderwijs hetzelfde moeten zijn? Met onze unieke tooling is leren afgestemd op de individuele behoeften van elke student. Ervaar flexibiliteit als nooit tevoren en laat studenten zelf de leiding nemen over hun leertraject.
Gepersonaliseerd & Flexibel leren
Krachtige tool voor docenten
Vernieuw het onderwijs met gamificate
Betaalbare leeroplossing
Bewezen resultaten
Wij bieden verschillende opties aan, afhankelijk van jouw type school. Neem bij vragen gerust contact met ons op!
Toekomstig onderwijs voor

Publieke opleiders

€50 ex. btw per student per jaar
Vraag een demo aan
Toekomstig onderwijs voor

Private opleiders

€125 ex. btw. per student per jaar
Vraag een demo aan

Waarom Bit Academy Pro?

Leren door te doen

Snel afgeleid door eindeloze instructies? Dat begrijpen we. Wij vinden het daarom belangrijk om te leren door te doen. Dat betekent dat je veel aan de slag gaat met het maken van praktische opdrachten, zodat je echt met de praktijk bezig bent. Bij de Data Engineering opleiding werk je bijvoorbeeld met datasets uit het bedrijfsleven: dé manier om de vaardigheden echt onder de knie te krijgen.

Deel van onze learning community

Wanneer je een ICT-opleiding bij ons gaat volgen, kom je terecht in een online learning community. Deze community bestaat inmiddels al uit 3.000+ members, waaronder mede cursisten en coaches. Dit is dé plek om je vragen te stellen en te connecten met andere tech-liefhebbers. En connecties binnen deze beroepsgroep zullen in een later stadium nog wel eens goed van pas kunnen komen. Je netwerk uitbreiden met andere tech-liefhebbers is dus heel nuttig.

Begeleiding door experts

Jou opleiden tot een beginnende tech-professional doen wij met een team van ervaren experts. Onze tech guru’s zijn er voor je als je even vastloopt, een vraag hebt of tips en tricks nodig hebt: dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jou het beste op weg helpen. Bij ons leer je altijd de nieuwste technieken die ook gebruikt worden in het bedrijfsleven.

Leer de skills die werkgevers zoeken

Werkgevers zijn steeds vaker op zoek naar werknemers met technische vaardigheden. In onze snel veranderende digitale wereld zijn technische vaardigheden essentieel geworden voor succes in bijna elke branche. Technologie ontwikkelt zich in een ongelooflijk tempo, waardoor bedrijven voortdurend hun processen en systemen moeten aanpassen om concurrerend te blijven. Werknemers met technische kennis en ervaring zijn in staat om met deze veranderingen om te gaan en helpen bedrijven bij het benutten van nieuwe kansen. Bovendien kunnen zij efficiënter werken en innoveren, wat leidt tot groei en succes voor zowel de werknemer als de werkgever.

Ruimte voor persoonlijke groei

Bit Academy vindt het belangrijk om persoonlijke groei te stimuleren. Dit doen wij door jou tijdens de gehele opleiding zo goed mogelijk te begeleiden. Wij streven ernaar om jou verder te laten ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Bit Academy is de beste ICT-opleiding in ons land om tech vaardigheden bij te brengen. Of je nu de vrijheid hebt om fulltime te leren of liever leert naast je huidige studie of baan: bij ons kun je terecht.

Volledig online

Lesstof volgen, gewoon vanaf je beeldscherm: hoe makkelijk is dat? Wij maken het mogelijk. Onze ICT-opleidingen zijn namelijk volledig online, wat betekent dat jij niet fysiek ergens op locatie aanwezig hoeft te zijn. Dit betekent dus ook dat je op ieder gewenst moment aan de slag kunt gaan met de materie.
Gepersonaliseerd & Flexibel leren
Krachtige tool voor docenten
Vernieuw het onderwijs met gamificate
Bit Academy

voor scholen

Start een gratis trial