_jouw_toekomst_

Tech-opleidingen
met STAP


Let op: 
Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een opleiding via het stap-budget.


Wil je toch starten met een tech opleiding? Kijk dan op onze Pro pagina.
Onze studenten werken nu bij

Aanmelden in drie stappen

Het is heel makkelijk om mee te doen.
Volg deze drie simpele stappen om je aan te melden!
1

Kies je opleiding

Kies je opleiding en gewenste startdatum uit één van onze 5 opleidingen.
2

Meld je aan

Wij sturen je een aanmeld bewijs en alle informatie die je nodig hebt om de STAP-subsidie aan te vragen.
3

Start de opleiding

Zodra het UWV je aanmelding heeft goedgekeurd krijg je van ons toegang tot het e-learning platform.

Onze opleidingen

Web
Data
Course

Front-end
Developer

Als Front-end Developer houd je je bezig met de voorkant van webapplicaties. Je zorgt ervoor dat de data en logica vanuit de backend zichtbaar en bruikbaar zijn voor bezoekers.

Pro Opleiding
Course

Back-end
Developer

Als Back-end Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de software die op de server draait en voor het afhandelen van verzoeken en antwoorden tussen de front-end en de server-side.
Pro Opleiding
Course

Data Analist

Als data analist ben je verantwoordelijk  voor het analyseren van data en het vertalen van deze inzichten naar informatie die nuttig is voor de business.Pro Opleiding
Course

Full Stack Web Developer

Als Full Stack Web Developer bouw jij applicaties, websites en alles wat hiermee te maken heeft. Met jouw skills en creativiteit zorg jij ervoor dat je gebruiksvriendelijkheid en design samen komen.
Pro Opleiding
Course

Data Engineer

Als Data Engineer help jij een bedrijf met het maken van keuzes op basis van data. Door middel van het verzamelen, verbeteren en visualiseren van data help je andere afdeling maximaal te presteren.

Pro Opleiding
Starten in de tech

Weet je niet wat je
moet kiezen?

Start met onze gratis 7-daagse proefperiode en zit nergens aan vast.
Course

ChatGPT expert

Als ChatGPT-cursist leer je hoe je een bedrijf kunt ondersteunen met behulp van AI-tekstgeneratie. Door het begrijpen, aanpassen en implementeren van ChatGPT kun je straks bijdragen aan bijvoorbeeld klantenservice, contentcreatie en procesautomatisering.
Pro Opleiding
Tech groeit, in de afgelopen jaren is het aantal IT banen flink gegroeid, en dat zet zich verder door. Wordt jij, net als wij, helemaal enthousiast van die nieuwe wereld? Je kan middels het STAP budget gratis instappen, zolang je:
18 jaar of ouder bent
Geen AOW ontvangt
Je opleiding nog niet is gestart

Wat onze gebruikers
zeggen

Hoe werkt het precies?

Door de volgende stappen te volgen kun je je via het UWV aanmelden om je STAP-budget te claimen.
1
Vind je opleiding

Verstevig jouw positie op de arbeidsmarkt, of je nu werkzoekend bent of al een job hebt. Met onze ervaren coaches heb je toegang tot persoonlijke begeleiding en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen. Bij Bit Academy staan de studenten namelijk centraal. Samen zetten we alles op alles om jouw skills in het tech-vak een flinke boost te geven. Neem de shortcut naar een nieuwe carrière met een STAP-budget opleiding van Bit Academy. Profiteer van begeleiding, ondersteuning en een overzichtelijk lesplan. Alles wat je hoeft te doen is de eerste stap zetten.

2
Meld je aan

Vul onze vragenlijst in. Op basis van je antwoorden maken wij een aanmeldformulier aan waarmee je je STAP-budget kunt aanvragen.

3
Meld je aan bij het UWV

Let op: deze ronde (november) meld je je aan automatisch aan bij het Horizon college in plaats van bij Bit Academy.

Er wordt voor de laatste keer budget vrijgegeven door de overheid waar je aanspraak op kunt doen. De stappen zijn als volgt: 

1. Login met je Digid via https://www.stapuwv.nl/login
2. Upload je 'Horizon College' aanmeldbewijs.
3. Vul je studentnummer in.
4. Selecteer de Horizon Collegeopleiding.
5. Vul de survey in.
6. Rond je aanmelding af.
7. Wacht op goedkeuring van het UWV.

4
Start de opleiding

Zodra het UWV je aanmelding heeft goedgekeurd krijg je van ons toegang tot het e-learning platform. Je kunt dan inloggen via de knop rechts bovenin.

5
Finish it!

Na afronden van de opleiding krijg je een certificaat voor het traject dat je hebt gevolgd. Je kan dit certificaat vervolgens gebruiken als bewijs van kennis.

Wat is Bit Academy?

Wij maken het beste tech onderwijs voor jou beschikbaar

Bij Bit Academy staan de studenten centraal. Je volgt hier het beste tech-onderwijs en gaat in een rechte lijn direct op je doel af. Jouw skills zijn het allerbelangrijkst en wij helpen je om jouw persoonlijk te laten groeien. Met de kennis die je opdoet tijdens je STAP-budget opleiding bij Bit Academy ben je een échte aanwinst voor ieder tech-bedrijf. Maar ook voor een flink aantal commerciële bedrijven die op zoek zijn naar een Data Engineer of Web Developer.

Bij STAP Opleidingen richten we ons op het ontwikkelen van vaardigheden die waardevol zijn op de arbeidsmarkt. Onze programma's bieden techies de kans om hun vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd hun ambitie en motivatie te tonen. Wij bieden de tools die nodig zijn om zich te onderscheiden en een voorsprong te krijgen bij toekomstige werkgevers.

Wij doen alles rondom een actieve community van 3.000+ members

Als techie of toekomstige tech specialist ben je bij Bit Academy helemaal op je plek. Wij hebben de ervaring, kennis én de reputatie bij werkgevers in binnen- en buitenland. Zowel beginners als gevorderden kunnen rekenen op een flinke carrière boost met de STAP-
opleidingen die wij te bieden hebben.

Niet voor niets kozen meer dan 3.000+ tech specialisten voor een cursus of ICT-opleiding via Bit Academy. Naast die opleidingen kun je namelijk ook nog rekenen op ondersteuning bij het vinden van een job. Een job waarvoor jij meer dan geschikt zult zijn! Met meer dan 250 aangesloten werkgevers is er een voortdurende aandacht voor onze studenten en ex-studenten. Onze methodes zijn dan ook doordacht en beproefd!

Wij zijn dé kick-start voor tech-carrières

Bit Academy is dé spot voor het volgen van een STAP-budget opleiding, waarom? Wij hebben namelijk goed nagedacht over wat we doen en wie we zijn. Ons leerplatform 'Jarvis' maakt het volgen van een ICT-opleiding eenvoudig en overzichtelijk. Met een duidelijk en geordend platform verandert de werklast in werklust.

Heb je al een baan, maar wil je jouw extra stappen zetten of je laten omscholen? Dan stelt ons flexibele leerpad jou in staat om naast fulltime ook parttime te leren. Overdag werken, ’s avonds leren. Wil je online leren? Met onze online classes bespaar je reistijd en kun je volledig focussen op de lesstof, zonder afleidingen.

Wij bieden persoonlijke begeleiding en coaches uit de praktijk

Wanneer je even wat meer input nodig hebt en er niet meer uitkomt, kun je bij Bit Academy rekenen op On Demand coaching. Onze ervaren tech experts helpen je graag door met je mee te kijken, je vragen te beantwoorden en jou verder te helpen. We zorgen er natuurlijk ook voor dat je niet alleen de theoretische kant van het vak leert. Met gerichte praktijk oefeningen ontwikkel je jezelf op een hoog niveau en kun je jouw tech-skills nog beter aanscherpen.

Juist door deze hands-on methodes en de brede mogelijkheden biedt Bit Academy je door middel van een STAP-budget opleiding de tools om een techie te worden. Ons leersysteem is innovatief, maar óók beproefd en bewezen! Het bewijs hiervan is onze hoge succesratio, onze brede community met meer dan 2.500 mede-techies en natuurlijk het flinke aantal aangesloten bedrijven in diverse sectoren.
Gemiddelde maandsalaris is €3.910
Groeiend vakgebied
Leuk, analytisch en uitdagend!

Wanneer wil je beginnen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.